Om oss

Lindens Gård loggaVi startade 2013 i liten skala bredvid Djursjukhuset på Stobyvägen i Hässleholm. Sakta har möbelverksamheten växt med snickeri och nya lokaler.
Planerna och förhoppningarna är stora inför 2015. Efterfrågan ökar allt mer i takt med att folk börjar känna till oss och vår verksamhet med de unika tillvägagångssätt vi arbetar med. Detta, i kombination med att vi erbjuder oss att ta fram möbler efter kundens egna önskemål, gör att vi ser mycket positivt på framtiden.
Vi arbetar just nu med att bygga upp ett exklusivt återförsäljarnätverk runt om i Skåne, där man kan finna utställningar med våra möbler. Samtidigt så är vi i fas med att bygga upp ett eget showroom i Hässleholm, där man som konsument såväl som återförsäljare kan komma och titta på alla möbler. Här kan man också träffa oss som arbetar med möblerna, samt ta tillfället i akt att se vår fina produktion. Det är en härlig upplevelse att se alla som arbetar med våra möbler. Personerna som är involverade i vår verksamhet är alla oerfarna inom detta gebit, men går i ett utbildningsprogram från Lindens Gård där de får lära sig olika tekniker överlag från grunden. Tiden man är hos oss kan variera men vi har som mål på ReDesign att alla skall ha känt på alla de tekniker vi brukar använda. Det händer oss precis som deltagaren lika ofta att vi blir förvånade av vad man lyckas åstadkomma! Glädjen är också densamma. Detta sammantaget ger dig en helt unik produkt.

Varför inte då också passa på att träffa Chatarina Byström och diskutera möjligheterna till att få fram er egna unika drömmöbel.