Våra produkter

_MG_0120Vi utgår oftast ifrån äldre, gedigna trämöbler. Dessa fräschar vi upp, lagar vid behov och gör om. Ger dem liv igen. Stil och utseende kan variera stort och vi har den stora fördelen att kunna erbjuda våra kunder egna önskemål om såväl typ av möbel, utseende som färgval/ och ytbehandling. Hela färgskalan – från vitt till svart.

Kulörerna blandar vi själva. Med de gamla målerimetoderna använder vi dricka/öl, filmjölk/kasein, linolja… och förstås torra färgpigment. Med förkärlek till de rent naturliga jordpigmenten.

Som ni kan se finns det söta och lite pråliga, vita, lantliga, rena, mönstrade, shabby chic, moderna, 50-tal, charmigt antika, släta & lena, nött & krackelerat, matt & blankt… till lite mörkare möbler passande det traditionellt murriga biblioteket, gamla tiders rökrum eller varför inte bara en behövlig färgklick? Få precis din egen stil.

 

Vi erbjuder er även möjligheten att komma med önskemål om typ av möbel, utseende och färgtyp.

I sådana fall skickar ni oss en bildfil med beskrivning så ser vi om det är möjligt att utföra just detta. Vi svarar med alternativ och därefter kommer vi överrens om och hur möbeln ska se ut.

Om vi inte redan har just den typen av möbel ni önskar så kan vi också erbjuda oss att leta upp denna eller något liknande. Allt efter ert önskemål.
Fyll i kontaktformuläret så svarar vi er inom kort.